lauantaina, maaliskuuta 29, 2014

Kevätpäivä kotosalla

Heräsin yksikseni tai no karvakorvan kanssa hiljaiseen lauantaiaamuun. Miehet olivat lähteneet jo aikaisin kohti säbäpelejä.
Kävin nuuskimassa raikasta kevätilmaa koiruuden kanssa ja sitten leipomaan. Pitkään on jo himoittanut leipoa kakku ja laitoinkin heti pohjan paistumaan. Arvaatko mitä syntyy?
Pihalta bongasin jo nousevat tulppaanit kaivon vierestä. Jännityksellä odotan nouseeko myös viime kesänä bongattu sinivuokko ja istutetut hortensiat.
Joskus viime vuonna huusin Huuto.netistä tämän ihanan Finelin kannun vai mikä lieneekään ja sinnehän sopi narsissiruukku kuin nenä päähän. Ihanan pirtsakka sisustusväri valkoisen, harmaan ja musta keskelle on kyllä tuo kirkkaan keltainen. Taidampa kaivella esiin Marimekon musta-keltaisen pöytäliinan. Onhan se pääsiäinen jo ihan kohta täällä!
Mikä tässä on lauantaita viettää kun auringon säteet paistavat sisälle, eilen siivottu koti tuoksuu puhtautta ja saan olla ihan itsekseni :)

Alankin tässä haaveilemaan kesän minilomasta. Vietämme miehen kanssa molemmat pyöreitä joten päätimme lähteä jonnekin romanttiselle "get away" lomalle ihan kaksisteen. Kohde ei ole selvillä mutta auttaisko MeNaisten matkaopas? Heinä-elokuussa ajateltiin lähteä jos pikkumies menisi  mummolaan ja jokin herkuttelukohdehan sen pitää olla :)
Mihin kaupunkikohteeseen sinä lähtisit?
Ihanaa ja aurinkoista lauantaita kaikille! Kakkupostausta sitten seuraavaksi :)

6 kommenttia:

Nanne - Elämää Koivurannassa kirjoitti...

Minua on jo kauan kiehtonut käydä Prahassa. Ehkä vielä jonain päivänä... Harmi että mieheni ei ole kohteesta yhtä innoissaan.

Sari - CampaSimpukka kirjoitti...

Italiaan! Modenaa tai Parmaa suosittelen :)

Terhi kirjoitti...

Nanne, Praha on ihana ja oikein rakastavaisten kaupunki :). Olen käynyt ystävän kanssa kerran, mies ei kertaakaan ja sitä vähän mietin. Oishan se romanttista käydä laittamassa lemmenlukko sinne kuuluisalle sillalle :).
Campasimpukka, Italia on vienyt sydämeni ja sitäkin mietittiin vaan kun Italiaa rakastaa koko perhe niin ehkä sinne lähetään pidemmäksi aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nizza on ihana paikka. Tai Italian la Cinque Terra (upeat maisemat, ja ihana fiilis) tai sitten Amsterdam! :)

Anonyymi kirjoitti...

Napoli :) Maailman parasta Pizzaa, muukin ruoka oli erinomaista! Vilkas suurkaupunki, sopiva paikka vietää romanttinen pidennetty viikonloppu. Majoituimme ydinkeskustassa olevassa todella siistissä ja suloisessa BB;ssä jossa oli 4 huonetta, ystävällinen isäntäpari, loistava hinta-laatusuhde!




Terhi kirjoitti...

Kiitos jälleen vinkeistä! Nizza voisikin olla mielenkiintoinen kohde, Italian jätämme siis perhelomailuun :).
Dubrovnik, Bratislava ja Budapest mietinnän alla suositeltuina, onko kellään lukijoista kokemuksia?