keskiviikkona, joulukuuta 27, 2006

Pekoni-taatelikääröt


Tapanin päivän iltaa vietimme anoppilassa nauttien pikkuherkkuja. Maistelin viime viikolla erilaisia sormipaloja töihin liittyvässä asiakasillassa ja sieltä mieleeni jäivät nämä pekoni-taatelikääröt. En ole varma miten ne olisi pitänyt tehdä mutta kyllä näistä melkein yhtä hyviä tuli.

------------------------------------------------------------------------------

- pussillinen taateleita (käytin Pirkka-merkkisiä)
- paketti pekonia

Leikkasin yhden pekonin siivun kolmeen osaan mutta olisi ehkä pitänyt laittaa vain puolikas per taateli.
Kääräise pekonin siivu taatelin ympärille ja paista kuumalla pannulla rapsakaksi.
Anna jäähtyä kunnolla ja nauti sormipaloina.

------------------------------------------------------------------------------

Muita herkkuja naposteltavan oli:

- pikku suolakurkkuja
- Aura Goldia ja Ritari-juustoa
- punasipuli-tomaattisalaattia
- suolakeksejä ja Tapini-keksejä
- palvattua poroa
- Stockan Herkun viski-metukkaa


Juomana meillä oli tällä kertaa olutta ja siideriä.

Siinähän se Tapani vierähti napostellen ja tv:tä katsellen.
Nyt alkaakin sitten Uuden Vuoden herkkujen suunnittelu!

1 kommentti:

Katariina kirjoitti...

Takuulla hyvää! Olen tehnyt pekoni-luumukääröjä eli kuivattu luumu kääritään pekoniviipaleen sisään, cocktailtikulla kiinni ja paistetaan uunissa. Pitääpä kokeilla taatelilla!